ارتباط ماهوارهای در گوشیهای میانرده فراهم شد؟
ارتباط ماهوارهای در گوشیهای میانرده فراهم شد؟ هواوی ظاهراً در حال کار روی سری گوشیهای میانرده نوا ۱۲ است که از ارتباطات دو طرفه ماهوارهای پشتیبانی میکنند. به گزارش منیبان به نقل از دیجیاتو، هواوی در حال آمادهشدن برای عرضه گوشیهای میانرده جدیدی از سری نوا (Nova) است. این محصولات که نوا ۱۲ و ۱۲
ارتباط ماهوارهای در گوشیهای میانرده فراهم شد؟
هواوی ظاهراً در حال کار روی سری گوشیهای میانرده نوا ۱۲ است که از ارتباطات دو طرفه ماهوارهای پشتیبانی میکنند.
به گزارش منیبان به نقل از دیجیاتو، هواوی در حال آمادهشدن برای عرضه گوشیهای میانرده جدیدی از سری نوا (Nova) است. این محصولات که نوا ۱۲ و ۱۲ پرو نام میگیرند، احتمالاً از تراشههای اختصاصی Kirin بهره میگیرند که ظاهراً امکان ارتباط دو طرفه ماهوارهای را فراهم میکند.
یک منبع آگاه در شبکه اجتماعی چینی ویبو بهنام Moorish Sky بخشی از مشخصات فنی هواوی نوا ۱۲ و نوا ۱۲ پرو را فاش کرده است. مدل پرو احتمالاً به چیپست Kirin ۹۰۰۰s مجهز میشود که پیشتر آن را در میت ۶۰ پرو دیده بودیم. مدل استاندارد هم از Kirin ۸۳۰ بهره خواهد بود. این منبع میگوید هر دو گوشی از پیامرسانی ماهوارهای دوطرفه پشتیبانی خواهند کرد.
هواوی نوا ۱۲ از یک باتری ۴۸۰۰ میلیآمپرساعتی با پشتیبانی از شارژ سریع ۸۸ واتی و برادر بزرگترش از باتری ۴۹۰۰ میلیآمپرساعتی با شارژ سریع ۱۰۰ واتی استفاده خواهد کرد. هر دو گوشی احتمالاً به نمایشگر ۱۲۰ هرتزی مجهز میشوند که با شیشه Kunlun محافظت میشود. پیشتر دوام نسخه دوم این شیشه در تست سقوط آزمایش شده بود.
در بخش دوربین، هواوی نوا ۱۲ احتمالاً از یک دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسلی بههمراه یک دوربین ۸ و یک دوربین ۱۲ مگاپیکسلی استفاده خواهد کرد. مدل نوا ۱۲ پرو، اما دو سنسور ۵۰ مگاپیکسلی خواهد داشت که احتمالاً بهعنوان دوربین اصلی و فوقعریض استفاده میشوند. از یک دوربین ۱۲ مگاپیکسلی دیگر نیز نام برده شده است.
در بخش سلفی، هر دو دستگاه از دوربین ۶۰ مگاپیکسلی با قابلیت فیلمبرداری ۴K برخوردار خواهند شد. البته نوا ۱۲ پرو در جلو یک سنسور اضافه هم خواهد داشت. فعلاً صحبتی درباره زمان عرضه این محصولات بهمیان نیامده است.
هواوی چند وقت پیش از گوشی پرچمدار میت ۶۰ پرو با ۵G و ارتباطات دوطرفه ماهوارهای رونمایی کرد. آن دستگاه هم از چیپست Kirin ۹۰۰۰s استفاده میکرد که ظاهراً فناوریهای پیشرفتهای دارد، اما هنوز اختلافنظرهایی درباره فناوری تولید و شرکت سازنده آن مطرح است.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰