تدوین بسته جامع مدیریت آرد و نان در اردبیل

به گزارش اتاق تجارت ، این طرح با هدف افزایش بهرهوری، شفافسازی فرآیندها و بهبود کیفیت نان در اردبیل آغاز خواهد شد. همچنین مقرر شد تا پایان سال جاری برنامه تأمین ۱۰ تا ۱۲ قلم کالای اساسی نهایی شده و برنامه ۵۰ قلم کالای اساسی برای سال آینده تدوین گردد.
تأکید معاون استاندار اردبیل بر بهبود کیفیت و پایداری تولید نان
بهروز خلیلی، معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار اردبیل، در جلسه قرارگاه اقتصادی استان، ارتقای بهرهوری در فرآیندهای مرتبط با آرد و نان و شفافسازی این حوزه را یک اولویت مهم خواند و خواستار تدوین یک بسته جامع مدیریتی برای نان و آرد شد.
برای دستیابی به بهبود کیفیت نان، برگزاری دورههای تخصصی آموزشی با حضور اساتید مجرب از مرکز کشور برای نانوایان ضروری است.دوگانهسوز کردن و چندمنظورهسازی نانواییها، به ویژه در شرایط بحرانی، نقش مهمی در پایداری تولید نان ایفا خواهد کرد.
بر اساس دستورالعمل ابلاغی، ۵ درصد از نانواییهای استان اردبیل باید وارد فرآیند پخت نان کامل شوند که اجرای دقیق آن تحت نظارت دانشگاه علوم پزشکی خواهد بود.
برنامهریزی برای کالاهای اساسی و تأمین نهادهها در اردبیل
معاون استاندار اردبیل همچنین بر لزوم برگزاری مستمر جلسات قرارگاه اقتصادی شهرستانها توسط فرمانداران، با تمرکز بر بررسی وضعیت کالاهای اساسی، نظارت بر آرد و نان و کنترل قیمتها تأکید کرد.
دستگاههای جهاد کشاورزی و صمت موظف شدند تا پایان سال جاری، برنامه تأمین و موجودی ۱۰ تا ۱۲ قلم کالای اساسی را نهایی کنند. همچنین برنامه تأمین، توزیع و ذخیرهسازی ۵۰ قلم کالای اساسی برای سال آینده نیز باید تهیه و ارائه شود.
خلیلی با اشاره به ضرورت نظارت دقیق بر عرضه و قیمتگذاری گوشت سفید و قرمز، اعلام کرد که دولت برای تأمین نهادهها، مجوز واردات از روشهای مختلف از جمله تهاتر، ارز حاصل از صادرات و ارز تالار را صادر کرده و متقاضیان میتوانند برای دریافت مجوزهای لازم اقدام کنند.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰