زبالههای تهران برق تولید میکنند
زبالههای تهران برق تولید میکنند به گزارش منیبان به نقل از همشهری آنلاین، ماجرای خرید زبالهسوز برای تهران، از آن ماجراهای پرحاشیهای است که از دوره چهارم مدیریت شهری بحثش داغ بوده و هربار بعد از مدتی به فراموشی سپرده میشد، اما در سفر اخیر شهردار تهران به چین، این طرح بهصورت جدی پیگیری شد.
زبالههای تهران برق تولید میکنند
به گزارش منیبان به نقل از همشهری آنلاین، ماجرای خرید زبالهسوز برای تهران، از آن ماجراهای پرحاشیهای است که از دوره چهارم مدیریت شهری بحثش داغ بوده و هربار بعد از مدتی به فراموشی سپرده میشد، اما در سفر اخیر شهردار تهران به چین، این طرح بهصورت جدی پیگیری شد. سالهاست چیزی در حدود ۵ هزارو۲۰۰تن زباله در تهران دفن میشود که معضلات محیطزیستی بیشماری را برای مناطق اطراف ایجاد کرده است. مدیریت شهری کنونی برای حل این معضل خرید زبالهسوز چینی را در دستورکار قرار داد و در سفر تیم مدیریت شهری به چین، برای خریداری و انتقال تکنولوژی دستگاههای روز زبالهسوز، اقداماتی صورت گرفته است. دستگاههایی که داخل شهر مستقر میشوند و با حداقل آلودگی(مطابق استاندارد اروپا و چین)، زباله را به انرژی و برق تبدیل میکنند و حتی شیرابه زبالهها را هم تصفیه میکنند. این دستگاهها ۷۰برابر دستگاه زبالهسوز تهران ظرفیت دارند و میتوانند در یک روز کاری تا حدود ۵هزار تن پسماند را سوزانده و تبدیل به برق کنند.
۵ سال از آغاز کسبوکار فاطمهخانم به همراه همسرش آقا وحدان گذشته است؛ کسبوکاری که همراه با احیای سوزندوزی سنتی در خراسانشمالی بوده و امروز تلاش ۵ ساله آنها موجب اشتغال بیش از ۱۰۰نفر از زنان روستاهای اطراف شیروان شده است. این همت والای زوج مهندس حتی به توسعه پایدار روستا نیز کمک کرده است و همین امر موجب شده که جایزه مسابقه بینالمللی طراحی برند سئول را از آن خود کنند. سوزندوزیهای سنتی یکی از شاخههای صنایعدستی است که قدمت آن به بیش از ۸۰۰۰سال میرسد و شاید تنها هنر کاربردی باشد که بهآسانی میان خانوادههای روستایی و شهری راهیافته و بارور شده و هنوز هم با وجود طی فرازونشیبهای متعدد، این هنر در بعضی از روستاها و شهرهای ایران فراموش نشدهاست. سوزندوزی سنتی هنر آراستن پارچههای ساده با بهرهگیری از نخهای الوان و با کمک سوزن و قلاب است. رودوزیهای سنتی یکی از گستردهترین شاخههای هنرهای سنتی است و در خراسانشمالی نیز با توجه به تنوع قومیتها ازجمله کرمانج و ترکمن این هنر از جایگاه مناسبی برخوردار است.
وقتی خبر یک دستاورد مهم را میشنویم یا میخوانیم که با دستان پرتوان ایرانیها، افتخاری دیگر در این کشور ثبت شده است، ما را سر ذوق میآورد. مخصوصا که در این سال بیشترین خبرهای خوب را در حوزه دریانوردی داشتهایم، البته اینبار خبرخوب ما سر از سرزمین مازندران و دریای خزر درآورده است. با شوق بخوانید که کشتی بزرگ کانتینربر «مهر» که بهدست متخصصان ایرانی در کشتیسازی «صدرا» تولید شده، به آب انداخته شد. این کشتی کانتینربر یخچالی برای نخستینبار است در دریای خزر ساخته شده و در نوع خودش بینظیر است که با طراحی فنی و مهندسی داخلی با چند ۱۰میلیارد هزینه قرار است مرکبات و محصولات را به کشورهای CIS صادر کند.
برچسب ها :تهران
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰