مسکن ملی روی بافت فرسوده دست میگذارد؟
مسکن ملی روی بافت فرسوده دست میگذارد؟ درحالحاضر شرکت بازآفرینی شهری ایران، نوسازی یک میلیون و ۴۰۰ هزار واحد مسکونی واقع در بافتهای ناکارآمد شهری را در اهداف میانمدت خود قرار داده و تا کنون بیش از ۱۶۴ هزار واحد را به مرحلهی ساخت رسانده است. آمار نشان میدهد اقدامات انجام شده در دورههای
مسکن ملی روی بافت فرسوده دست میگذارد؟
درحالحاضر شرکت بازآفرینی شهری ایران، نوسازی یک میلیون و ۴۰۰ هزار واحد مسکونی واقع در بافتهای ناکارآمد شهری را در اهداف میانمدت خود قرار داده و تا کنون بیش از ۱۶۴ هزار واحد را به مرحلهی ساخت رسانده است. آمار نشان میدهد اقدامات انجام شده در دورههای گذشته برای نوسازی و بهسازی بافتهای فرسوده و حاشیه شهرها کافی نبوده است؛ در حالی که طبق قانون ساماندهی، نوسازی سالیانه ۱۰۰ هزار واحد در دستور کار دولتهای قبل قرار داشت.
دولت سیزدهم برنامههای متنوعی شامل مشوقهای ۱۹گانه در قالب بسته تشویقی، اعطای سند به حاشیهنشینان، پرداخت تسهیلات تا سقف ۶۰۰ میلیون تومان، اجرای بیش از ۱۲۴۵ پروژه زیربنایی و روبنایی، اصلاح معابر، آسفالت معابر خاکی و اجرای طرح کلید به کلید به منظور محرومیتزدایی از محلههای هدف بازآفرینی شهری که تخمین زده میشود ۲۲ میلیون نفر را در خود جای داده هدفگذاری کرده است.
در طرح «کلید به کلید» که اخیرا در قالب یک بسته تشویقی ابلاع شده ساکنان بافت فرسوده میتوانند واحد خود را با یک واحد نوساز یا زمین دولتی معاوضه کرده و ۴۰ درصد تخفیف بگیرند.
محمد آیینی ـ مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران – میگوید راهبرد دولت سیزدهم، شتاببخشی به نوسازی بافتهای فرسوده است. برای توسعه شهری در مناطق دارای بافتهای ناکارآمد سه گونه راهبرد در نظر گرفته شده که در بافت فرسوده میانی سیاست شرکت، نوسازی مساکن فرسوده، در بافتهای تاریخی بهسازی و مرمت ابنیه و در سکونتگاههای غیررسمی ساماندهی است.
آیینی خبر داد: در بخش نوسازی واحدهای فرسوده طبق آمار پروانههای صادر شده تا کنون بیش از ۱۶۴ هزار واحد به مرحله نوسازی و بهسازی رسیده است. تکمیل ۱۲۴۵ پروژه زمین مانده از دورههای گذشته در برنامه قرار دارد که بیش از ۱۰۰۰ پروژه تعیین تکلیف شده است.
مهرداد بذرپاش ـ وزیر راه و شهرسازی – نیز اخیرا بیان کرد: بسیاری از مشکلات فرهنگی، اجتماعی آینده در بافتهای فرسوده حل شده است. راه تسریع در نوسازی مسکن در این بافتها ارائه تشویقهای مالی و شهرسازانه است. تلاش میکنیم همراهی و سهم بانکها در پرداخت تسهیلات نوسازی بافتهای فرسوده بیشتر شود. کمیسیونهای ماده (۵) دراستانها نیز در اختیار دارند، هرگونه تشویق شهرسازانه برای نوسازی بافتهای فرسوده تصویب و ما حمایت میکنیم.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰