بوقلمون خام را نشویید ؛ نکات کلیدی ایمنی مواد غذایی طیور خام

به گزارش سرویس ترجمه اتاق تجارت ، کارشناسان مرکز کنترل و پیشگیری از بیماریها (CDC) به آشپزها هشدار میدهند که بوقلمون خام را به دلیل خطر آلودگی متقاطع با باکتریهای عامل مسمومیت غذایی، نشویند. طبق گزارش CDC، سالانه تخمین زده میشود ۴۸ میلیون نفر به دلیل بیماریهای ناشی از غذا بیمار شوند. نکات کلیدی برای
به گزارش سرویس ترجمه اتاق تجارت ، کارشناسان مرکز کنترل و پیشگیری از بیماریها (CDC) به آشپزها هشدار میدهند که بوقلمون خام را به دلیل خطر آلودگی متقاطع با باکتریهای عامل مسمومیت غذایی، نشویند. طبق گزارش CDC، سالانه تخمین زده میشود ۴۸ میلیون نفر به دلیل بیماریهای ناشی از غذا بیمار شوند. نکات کلیدی برای جلوگیری از آلودگی، شامل شستن دستها و استفاده از دماسنج برای اطمینان از پخت کامل در دمای ایمن $۱۶۵^\circ$ فارنهایت ($۷۳.۹^\circ$ سانتیگراد) است.
مرکز کنترل و پیشگیری از بیماریها (CDC) پیام سالانه خود را منتشر کرده و به افرادی که در حال آمادهسازی بوقلمون خام هستند، نکات مهمی را درباره ایمنی مواد غذایی یادآوری میکند.
چرا شستن بوقلمون خام ممنوع است؟
شستن طیور خام، از جمله بوقلمون، میتواند باعث پاشیدن و چسبیدن باکتریهای روی سطح گوشت به سطوح تمیز آشپزخانه، ابزارها و دستان شما شود که به این فرآیند «آلودگی متقاطع» (Cross-contamination) گفته میشود.
مرحله شستن بوقلمون را از دستور پخت حذف کنید. پخت کامل طیور به تنهایی قادر است باکتریها و عوامل بیماریزای مضر را بهطور کامل از بین ببرد و گوشت را ایمن سازد.
ایمنترین روش برخورد با طیور خام
ایمنترین راه برای کار با طیور خام این است که از تماس آب یا مایعات نشت کرده از گوشت با سایر مواد غذایی، بهویژه میوهها و سبزیجات، جلوگیری شود.
قبل و بعد از دست زدن به طیور خام، مطمئن شوید که دستها، سطوح، چاقوها، ابزارها و تختههای برش را به مدت ۲۰ ثانیه با آب گرم و صابون بشویید.
مایعات بوقلمون تمایل به نشت دارند. بسته بوقلمون را در یک کیسه یا ظرف بگذارید و همیشه آن را در قفسه پایینی یخچال نگهداری کنید تا از آلودگی محصولات یا غذای پختهشده در قفسههای بالا جلوگیری شود.
دو تخته برش جداگانه (یکی برای گوشت و دیگری برای محصولات گیاهی) تهیه کنید. برای دست زدن به گوشت خام و پخته نیز از انبرهای مجزا استفاده نمایید.
نکات یخزدایی و آمادهسازی ایمن بوقلمون
گوشت منجمد باید یک شب در یخچال یخزدایی شود، نه روی پیشخوان آشپزخانه، زیرا در دمای اتاق طیور خام میتواند باکتریهای مضر تولید کند.
طیور یخزدایی شده باید ظرف ۴۸ ساعت استفاده شود و نباید پس از آب شدن یخ، دوباره در فریزر قرار گیرد (این کار ایمن نیست).
همه مواد اولیه دیگر، مانند خرد کردن سبزیجات، را قبل از دست زدن به بوقلمون خام آماده کنید و در طول پخت، دست زدن به غذای خام را محدود سازید.
هنگامی که طیور کاملاً پخته شود، خطر مسمومیت غذایی از بین میرود. اما اگر آلودگی متقاطع در طول آمادهسازی رخ دهد، خطر بیمار شدن ناشی از مصرف محصولات خام آلوده (مانند سالاد) همچنان وجود دارد.
پخت ایمن و جلوگیری از خشک شدن گوشت
برای اطمینان از ایمنی، باید از دماسنج استفاده کنید تا بوقلمون نه کمپخته شود و نه بیش از حد خشک شود.
از یک دماسنج فوری استفاده کنید تا مطمئن شوید ضخیمترین قسمت سینه به $۱۵۵^\circ$ فارنهایت ($۶۸.۳^\circ$ سانتیگراد) میرسد.
گرمای باقیمانده (Carry-over heat) دمای آن را به $۱۶۵^\circ$ فارنهایت ($۷۳.۹^\circ$ سانتیگراد) میرساند که هم دمای ایمن برای مصرف است و هم از خشک شدن بیش از حد گوشت جلوگیری میکند.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰