Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'wpp_fix_the_time' not found or invalid function name in /home/h179631/domains/otaghtejarat.ir/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
مهندس حسین کنعانی
اجرای سنگ اسلب
در طراحی و معماری روز برای لوکس و زیبا شدن ساختمان ها سازندگان و طراحان رو به استفاده از سنگ های اسلب در پروژه های ساختمانی اوردن که برای اجرای سنگ اسلب باید الزاماتی رعایت کنیم تا بتوانیم سنگ اسلب را به بهترین شکل ممکن نصب کنیم و به مرور زمان مشکلی برای سنگ بوجود
در طراحی و معماری روز برای لوکس و زیبا شدن ساختمان ها سازندگان و طراحان رو به استفاده از سنگ های اسلب در پروژه های ساختمانی اوردن که برای اجرای سنگ اسلب باید الزاماتی رعایت کنیم تا بتوانیم سنگ اسلب را به بهترین شکل ممکن نصب کنیم و به مرور زمان مشکلی برای سنگ بوجود نیاید و مقاومت کافی در برابر بارهای جانبی مانند زلزله و نشست ساختمان را داشته باشد.
آموزش نحوه اجرای سنگ اسلب
سنگ اسلب به سنگ هایی گفته می شود که ، ابعاد ان بزرگ تر از سنگ های متداول ساختمانی است و روش نصب این سنگ ها نسبت به سنگ های متداولی که در ساختمان ها استفاده می شود متفاوت است . این سنگ ها می توانند با کنار هم چیده شدن یک طرح واحد را بوجود بیاورند ، که اگر از در کنار هم چیدن دو سنگ یک طرح واحد بوجود بیاید ، به ان بوک مچ و اگر از کنار هم چیدن چهار سنگ یک طرح واحد بوجود بیاید به ان فور مچ می گویند .
این سنگ ها را می توان در نقاط مختلف ساختمان مانند بدنه و کف سالن ها ، بین کابینت اشپزخانه ، صفحه روی کانتر اشپزخانه ، جزیره اشپزخانه ، سرویس های بهداشتی و ورودی ساختمان ( لابی ) استفاده کرد.
توجه داشته باشید از خرید سنگ هایی که رگه هایی با عمق زیاد و رگه هایی که ناخن گیر هستند خودداری کنیم.
حمل سنگ
بدلیل بزرگ بودن ابعاد این سنگ ها و گران قیمت بودن باید در حمل و نقل و اجرای سنگ اسلب از عوامل اجرایی ماهر و با تجربه استفاده کنیم.
سنگ ها هنگام حمل باید درون یک روکش محافظ بسته بندی شوند تا از ضربه محافظت شوند ، که در غیر این صورت با کوچکترین ضربه امکان شکست سنگ ها وجود دارد. برای حمل باید سنگ ها را به صورت قائم بارگیری کنیم و زیر و روی سنگ را از بالشتک پرکنیم و سنگ را به روشی ببندیم که حین جابجایی تکان نداشته باشد .در نظر داشته باشید که سنگ نباید حین بسته شدن شکم دهد که همین موضوع باعث شکست سنگ می شود .
برای حمل دستی از ابزارهای مخصوص این کار استفاده کنیم و از گارگران معمولی که تجربه این کار را ندارند استفاده نکنیم.
شاسی کشی اجرای سنگ اسلب
استفاده از سازه یک پارچه در سطح های وسیع خودداری کنیم، که شاسی فلزی به تنهایی تنش حرارتی بالایی دارد و باید قاب های مجزا درست کنیم.
از پر کردن داخل شاسی فلزی با مصالح بنایی مثل اجر و سیمان کاری اجتناب کنیم تا در زمان نشست ساختمان و بار های لرزه ای مانند ، زلزله شاسی فلزی رواداری داشته باشد و این نیرو ها را به سنگ منتقل نکند .
اجرای سنگ اسلب حداقل فواصل بین شبکه ها ۴۰ و حداکثر ۶۰ سانتی متر باشد. برای ساخت قاب های زیرکار توصیه می شود از ناودانی ، نبشی و سپری استفاده کنیم و از قوطی ها به دلیل اینکه خورندگی زیاد و طول عمر کمتری دارند استفاده نکنیم.
نصب سنگ اسلب
اجرای سنگ اسلب به دو روش تر (دوغابی) و خشک (چسبی) متداول است .توصیه من این است که حتما این سنگ ها را به روش خشک نصب شوند ، که در ادامه دلیل این موضوع را خدمت شما عرض میکنم.
برای اجرای سنگ اسلب به هیچ وجه این سنگ ها را روی زمین فیکس نکنید ، حداقل یک سانتی متر فاصله از زمین در نظر گرفته شود.(این موضوع برای بالای سنگ هم صدق میکند)
بعد از نصب و خشک شدن چسب اپوکسی لقمه های زیر سنگ و لمقه های دیگر را ازاد کنیم. این کار باعث جلوگیری از وارد شدن تنش های سازه ای و اهرم شدن سنگ اسلب بین سقف و دیوار می شود.
در تعداد زیاد سنگ ها و ارتفاع زیاد باید حداقل یک بند دو میلی متری بین سنگ ها فاصله رها کنیم و بعد از نصب با چسب پلی اورتان بندکشی کنیم . (استفاده از چسب پلی اورتان باعث هم رنگی و محو شدن این بند می شود) دلیل استفاده از این بندها جلوگیری از وارد شدن تنش سازه ای به کل سنگ ها و تنش یک سنگ به سنگ دیگر است و تنش حرارتی ایجاد شده در هر سنگ به سنگ کناری سرایت نمی کند.
برای اجرای سنگ اسلب از روش خشک استفاده کنیم به این دلیل که پشت سنگ اسلب رزین زده می شود و اگر دوغابی اجرا کنیم سنگ با ملات درگیر نمی شود.
گاهی اوقات در بعضی از سنگ ها که به روش دوغابی اجرا می شود ، اب موجود در ملات باعث تغییر رنگ سنگ می شود.
از چسب با کیفیت و استاندارد برای نصب سنگ ها استفاده کنید.
من حسین کنعانی در کنار شما هستم تا تجربیات خود را در زمینه اجرا و ساخت ساختمان با شما به اشتراک بزارم تا در بالا بردن سطح کیفیت ساخت و ساز با هم سهیم باشیم.
امیدوارم مطالب فوق برای شما مفید بوده باشد.
(حرفه ای باشیم ، حرفه ای اجراکنیم)
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰